Apotek med själ av de tusen sjöars land

Jyväskylän Uusi apteekki (Nya Apoteket i Jyväskylä) är apoteket som ligger i Asemakatu 8 i centrum av Jyväskylä i Sokos. Vi erbjuder både receptblagda och receptfria läkemedel tillsammans med rådgivning som passar just för dig och kan hjälpa för att hitta eventuella oklarheter.

Alla som är bosatta i Finland får ett eget sjukförsäkringskort, ett FPA-kort som man kallar ofta Kela kort. När du visar upp ditt FPA-kort i vårt apotek kan du få FPA-ersättningen avdragem från räkningen direkt vid kassan. Då betalar du endast din självriskandel.

Alla egenvårdsläkemedel säljs i apotek i Finland för att säkerheten i läkemedelsbehandlingen kan försäkras med apotekspersonalens information. Läkemedelsförpackningarna har alltså bipacksedlar på svenska som kan hjälpa när man har behov övrig information till exempel i hemma. Vårt apoteks yrkeskunnig personal kan ge dig personliga råd om egenvård av sjukdom och våra farmaceuter kan hjälpa för att hitta den riktiga produkten.

Vi säljer alltså naturläkemedel, plåster, produkter för mun och tandhälsa och högklass apotekskosmetik för hud- och skönhetsvård. Vi har hudvårdsprodukter från ACO, Avène, Favora, Sebamed och Vichy.

I Jyväskylän Uusi apteekki har vi stamkundverksamhet som kan förbättra säkerheten i läkemedelsbehandlingen och erbjuda rabatt för kunder. Att vara stamkund är avgiftsfritt. För alla kunder har vi erbjudanden för varje månad.

Vi tar emot Visa, Visa Electron, American Express, Diners och MasterCard som betalningsmedel. Jyväskylän Uusi apteekki är öppet Må-Fr 9.00-20.00 och Lö 9.00-18.00. Om du vill kontakta oss vår telefon är +358 105 012 000 och e-post:Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Hoppas att vi kan se dig i vårt apotek och erbjuda unika tjänsterfarenheter

Harri Ovaskainen
Apotekare

Jyväskylän Uusi apteekki