Tuotteet

Tutustu kuukauden tarjouksiin

Reseptilääkkeet

Toimitamme reseptilääkkeet nopeasti ja joustavasti. Samalla sinulla on mahdollisuus kysyä lääkityksestäsi farmaseutilta. Keskittämällä lääkeostosi Uuteen Apteekkiin voimme kartoittaa kokonaislääkityksen ja tarkistaa uutta reseptilääkettä ostaessasi lääkkeen sopivuuden muun lääkityksen kanssa.

Itsehoitolääkkeet

Itsehoito-osastoltamme löytyvät kaikki tärkeimmät itsehoitoon tarkoitetut lääkkeet ja muut tuotteet. Farmaseuttimme neuvovat ja auttavat oikean lääkkeen valinnassa sekä valmisteiden oikeassa ja turvallisessa käytössä.

Kosmetiikka

Apteekistamme on saatavissa hyvä valikoima korkealaatuista kosmetiikkaa kilpailukykyisillä hinnoilla. Esimerkiksi Avène on hoitava ihonhoitosarja herkän ihon tarpeisiin. Myös Vichyn hypoallergeeniset ihonhoitotuotteet sopivat sekä eri-ikäisille naisille että miehille. Lisäksi valikoimassamme on Aco, Widmer, V10, Olivia Klein, La Roche Posay, Favora, -417-mineraalikosmetiikkasarja ja Elf-meikkisarja.

Ravintolisät ja hoitotarvikkeet

Meillä on kattava valikoima tuotteita, joilla onnistut mm. painonhallinnassa, haavanhoidossa, selkä- ja niskavaivojen lievittämisessä sekä verenpaineen kotimittauksessa.

Ravitsemuksen osalta pyrimme rakentamaan asiakkaalle parhaiten sopivan kokonaisuuden, jotta jokaisen yksilölliset ravitsemustarpeet tulisivat täytetyiksi. Meiltä löydät mm. Nutridrink-sarjan ravintovalmisteet, jotka sopivat niin pitkäaikaissairaille, kuin esimerkiksi tähystykseen menijöillekin - tai vain lisäravinnoksi, kun ruoka ei muuten maistu. Myös lisäravinnepuolemme on runsas niin vitamiini- ja hivenaine- kuin luontaistuotteissakin.

Urheilulääketiede

Urheilijoille ja aktiiviliikkujille meiltä löytyy valikoimastamme suomalaiset puhtaista raaka-aineista valmistetut Northforce-tuotteet (http://www.northforce.fi/). Northforcen nesteytys- ja palautumisjuomiin luottavat monet huippu-urheilijat kuten Jarkko Nieminen, Aino-Kaisa Saarinen ja JYP.

Lisäksi meillä on kattava valikoima tuotteita niin yksilöurheilijoille kuin joukkueille urheiluteippaukseen, kylmä/lämpögeeleiksi, rakkolaastareiksi ja ravintolisiksi.