Jyväskylän Uusi Apteekki

ACO -apteekkikosmetiikkatuotteiden tärkein ainesosa on taito. Tuotteiden koostumus on huolellisesti suunniteltu ja teho on etusijalla – jokaisella ainesosalla on tietty tarkoitus. Tutkimus ja tuotekehitys tehdään Kistassa Tukholman kupeessa. Tuotekehityksen aikana arvioidaan ainesosien hyödyt, teho ja turvallisuus sekä ihmiselle että ympäristölle. Laadukas ihonhoito merkitsee puhtaita ja huolellisesti valittuja ainesosia, joilla on selkeät hyödyt. Kaikkien tuotteiden laatu on varmistettu yksityiskohtaisten tutkimusten ja turvallisuusasiakirjojen kautta. Kaikki ACO -tuotteet on suunniteltu pohjoiseen ilmastoon. kaikille ihotyypeille ja kaikenikäisille sopiviksi – ja luonnollisesti myös herkälle iholle.

Maaliskuussa kahden ACO-tuotteen ostajalle ACO Hand Cream Rich -käsivoide 75 ml kaupan päälle! 

Osta kerralla kaksi ACO-tuotetta ja saat kaupan päälle suositun, kevyesti tuoksuvan käsivoiteen. Kampanja koskee kaikkia ACO:n kasvo-, vartalo-, hius- ja aurinkotuotteita lukuunottamatta huulivoiteita.

Voit ostaa tuotteet meiltä Uudesta Apteekista Sokkarilta tai verkkoapteekista https://www.uusiapteekkiverkossa.fi/. Lisäämme käsivoiteen verkkoapteekista ostettaessa automaattisesti toimitukseen.