Jyväskylän Uusi Apteekki

Tarkasta lääkkeiden saatavuus näppärästi verkosta tai kysy meiltä. Me autamme.

Uuden Apteekin palvelut

Me Uudessa Apteekissa panostamme palveluun! Tahdomme helpottaa asiakkaidemme arkea ja lisätä hyvinvointia. Tarjoamme monipuolisia ratkaisuja asiakkaiden tarpeisiin – kysy aina meiltä, kun jokin terveyteen tai hyvinvointiin liittyvä asia askarruttaa.

Uusi Apteekki auttaa aina, lähellä sinua!

Palvelut

Apteekin farmaseutit ja proviisorit varmistavat turvallisen lääkehoidon toteutumisen. Kun haet reseptilääkettä, ota mukaasi Kela-kortti, ajokortti, henkilöllisyystodistus tai paperinen potilasohje. Toisen puolesta asioidessasi ota mukaan myös hänen Kela-korttinsa, sekä haettavan lääkkeen nimi. Voit myös tehdä puolesta-asiointivaltuutuksen Suomi.fi-palvelussa. Reseptiasiointi vuoronumeron kautta.

Apteekissa ohjataan kaikissa terveyteen ja hyvinvointiin liittyvissä kysymyksissä. Autamme valitsemaan turvallisen itsehoitolääkkeen ja annamme neuvot lääkkeen oikeaan käyttöön. Kanta-asiakkaanamme parannat lääkitysturvallisuuttasi ja saat etuja itsehoitotuotteista.

Kosmetologimme auttaa valitsemaan juuri sinun ihollesi sopivat apteekkikosmetiikka- ja ihonhoitotuotteet. Apteekin kauneusklubilaisena saat erikoisetuja apteekkikosmetiikasta. Tutustu Uuden Apteekin kauneusklubiin tästä.

Lemmikkien kanssa syntyy arjen tilanteita, joissa apteekin apu on tarpeen. Punkeilta suojautuminen, sisäloisten häätö, kutiseva iho tai ärtyneet korvat – vinkkaamme sopivat tuotteet pienten vaivojen hoitoon. Lemmikkien itsehoitotuotteiden lisäksi meiltä löytyy myös eläinlääkärin määräämät reseptilääkkeet.

Tilaa ja maksa reseptilääkkeet ja muut apteekkituotteet kätevästi verkkoapteekissa uusiapteekkiverkossa.fi.

Nouto Uudesta Apteekista Sokkarilta tai Lohikosken apteekista 0 €, lähetys noutopisteeseen alkaen 2,90 €. Kotiinkuljetukset verkkoapteekkitilauksiin maanantaista perjantaihin 7,5 km sisällä Jyväskylän keskustasta alkaen 9,95 €, toimittajana Wolt. Tilatessasi kotiinkuljetuksen soitamme sinulle toimitusajankohdasta.

Huom! Kylmätuotteet vain apteekista noutamalla tai apteekin oma kotiinkuljetus.

Tilatessasi reseptilääkkeitä, tunnistaudu ensin verkkoapteekissa ja jätä yhteydenottopyyntö; soitamme sinulle ma–pe klo 9–18 valitsemanasi ajankohtana. Voit asioida verkkoapteekissa myös toisen henkilön puolesta, jos puolesta-asiointivaltuutus on tehty Suomi.fi-palvelussa. Alle 18-vuotiaan huoltaja voi tehdä huollettavalleen reseptilääketilauspyynnön verkkoapteekista ilman erillistä valtuutusta. Tee puolesta-asiointivaltuutus täältä.

Lisäpalvelut

Lähetämme uudistamispyynnön resepteistäsi omalle terveysasemallesi. Reseptien uusimiseen kannattaa varata aikaa kahdeksan arkipäivää. (Voit uusia reseptit myös itse: kanta.fi). Hinta kanta-asiakkaille maksuton, norm. 5€ / uusintakerta.

Reseptin pikauusinta apteekilla 15 minuutissa Reseptori-etälääkäripalvelun kautta. Arkisin klo 9-20 ja lauantaisin klo 10-16. Ei koske keskushermostoon vaikuttavien lääkkkeiden reseptejä. Hinta 14,90€ / 1-3 reseptiä.

Toimitamme tilaamasi lääkkeet ja muut apteekkituotteet suoraan kotiovellesi.

Voit tilata ja maksaa reseptilääkkeet, muut apteekkituotteet sekä kotiinkuljetuksen verkkoapteekissa vahvan tunnistautumisen kautta osoitteessa uusiapteekkiverkossa.fi. Soitamme ja sovimme kotiinkuljetuksen ajankohdan. Toimitukset arkisin, jopa samana päivänä klo 10-18. Hinta 0-7,5 km Jyväskylän keskustasta 9,95€ (Toimittajana Wolt).

Apteekin oma kotiinkuljetus vain etäasiointisopimuksen apteekissa tehneille asiakkaille. Myös kylmätuotteiden kuljetus. Toimitus arkisin kolmen arkipäivän sisällä tilauksesta. Maksutapoina pankki- ja luottokortti tai lasku (laskutuslisä 2,90€). Hinta 0-10 km Jyväskylän keskustasta 19,95€ (apteekin oma kuljetus).

Annospussipalvelussa saat kahden viikon lääke-erän annospusseihin jaettuna. Palvelu sopii erityisesti henkilöille, joilla on säännöllinen lääkitys. Annospussit helpottavat myös lääkkeiden ottoa ja vähentävät lääkitysvirheitä. Palvelu voi myös pienentää lääkekustannuksiasi, sillä maksat lääkkeistä vain kahden viikon erissä eikä kotiin kerry ylimääräisiä lääkepaketteja. Aluksi tarkastamme lääkityksesi päällekkäisyyksien ja yhteisvaikutusten varalta. Kun tulet sopimaan jakelusta, pyydä terveysasemalta tuore lääkityslista mukaan. Hinta 9,90€ / 2 viikkoa + lääkkeet.

Apteekkimme tarjoaa tuotepussijakelua, jossa lääke toimitetaan 7 tabletin pussiin pakattuna. Tuotepussijakelu soveltuu erinomaisesti esimerkiksi viikoittain tapahtuvaan lääkejakeluun. Tuotepussijakelun hinta on 1,00€ / pussi + lääke.

Sinulla on mahdollisuus tehdä tiliasiakassopimus Uuteen Apteekkiin. Tiliasiakkuus kannattaa erityisesti silloin, kun et pääse itse asioimaan apteekissamme. Laskutamme kerran kuukaudessa paperi- tai e-laskulla tai suoramaksun kautta. Tarkistamme hakijan luottotiedot. Kysy lisää puhelimitse: 010 501 2000. Laskutuslisä 2,90€ (ei koske eLaskua).

Huolettaako oma tai läheisen lääkitys? Lääkityksen tarkistuspalvelussa selvitetään asiakkaan kokonaislääkitys sekä tarkistetaan epätarkoituksenmukaiset päällekkäisyydet ja yhteensopimattomuudet. Lisäksi varmistetaan lääkkeiden oikeat ottoajankohdat suhteessa ruokailuun, vuorokaudenaikaan ja muihin lääkkeisiin sekä tehdään huomioita lääkkeiden soveltuvuudesta iäkkäille. Tarkistuksesta annetaan kirjallinen yhteenveto, jonka avulla annettu neuvonta on helppo muistaa ja jonka voi tarvittaessa näyttää lääkärille. Hinta 39€.

Sähköinen tilauskanava lääke- ja tarviketilauksiin palvelukodeille ja kotisairaanhoidolle. Palvelu helpottaa ja nopeuttaa työtä niin tilaajan kuin apteekin päässä. Kysy lisää!

Tarvitset Schengen-todistuksen, kun matkustat Schengen-alueen maissa ja otat mukaan reseptilääkkeitä, jotka luokitellaan huumaaviksi tai pääasiassa keskushermostoon vaikuttaviksi. Schengen-maita ovat Suomen lisäksi Ruotsi, Norja, Tanska, Islanti, Saksa, Belgia, Ranska, Alankomaat, Itävalta, Luxemburg, Espanja, Portugali, Italia, Kreikka, Viro, Latvia, Liettua, Puola, Tšekki, Slovakia, Unkari, Slovenia, Malta ja Sveitsi. Hinta 15€.

Tuo vanhentuneet tai käyttämättä jääneet lääkkeesi hävitettäväksi apteekkiin. Lääkkeet ovat ongelmajätettä, koska ne voivat olla vaaraksi sekä ihmisille että ympäristölle. Lääkejätteen palautus on maksutonta. Irroita ja lajittele jo kotona pois pahvipakkaukset, lasi- ja muovipurkit, pakausselosteet sekä ohjetarrat .

Tarkemmat lajitteluohjeet löydät tästä Apteekkariliiton ohjeesta:
Lääkejätteiden hävitys

Tule rohkeasti käymään!
Me autamme.