Uudessa Apteekissa palvelu pelaa! Tahdomme helpottaa asiakkaiden arkea ja lisätä hyvinvointia tarjoamalla ratkaisuja asiakkaiden tarpeisiin. Aina kannattaa kysyä meiltä, Uusi Apteekki auttaa aina, lähellä sinua.

Lääkkeiden kotiinkuljetus

Toimitamme tilaamasi lääkkeet ja muut apteekkituotteet suoraan kotiovellesi. Voit tilata reseptilääkkeitä verkkoapteekin kautta vahvan tunnistautumisen kautta www.uusiapteekkiverkossa.fi tai puhelimitse, jos olet tehnyt etäostosopimuksen Uudessa Apteekissa.  Maksutapoina pankki- ja luottokortti, lasku (laskutuslisä 2,90€) ja käteinen. Kotiinkuljetuspalvelu toimii arkisin, toimitus 1-3 arkipäivän sisällä tilauksesta.

Hinta

  • 0-5 km Jyväskylän keskustasta 9,90€
  • 5-10 km Jyväskylän keskustasta 14,90€
  • Kiiretoimitus 0-10 km Jyväskylän keskustasta 20,00€ sovittuna aikana

Kysy lisää p. 010 501 2000

Annospussipalvelu

Annospussipalvelussa saat kahden viikon lääke-erän annospusseihin jaettuna. Palvelu sopii erityisesti henkilöille, joilla on säännöllinen lääkitys.

Aluksi tarkastamme lääkityksesi päällekkäisyyksien ja yhteisvaikutusten varalta. Palvelu helpottaa myös lääkkeiden ottoa ja vähentää lääkitysvirheitä. Palvelu voi myös pienentää lääkekustannuksiasi, sillä maksat lääkkeistä vain kahden viikon erissä eikä kotiin kerry ylimääräisiä lääkepaketteja.

Hinta 9,90/2 viikkoa
Kysy lisää p. 010 501 2000

Lääkedosetin täyttö

Täytämme lääkedosetin asiakkaan lääkelistan mukaisesti 1-2 viikon erissä.

Hinta 10,50/viikko
Kysy lisää p. 010 501 2000

Lääkityksen tarkistuspalvelu

Huolettaako oma tai läheisen lääkitys? Lääkityksen tarkistuspalvelussa selvitetään asiakkaan kokonaislääkitys, tarkistetaan epätarkoituksenmukaiset päällekkäisyydet ja yhteensopimattomuudet. Lisäksi varmistetaan lääkkeiden oikeat ottoajankohdat suhteessa ruokailuun, vuorokaudenaikaan ja muihin lääkkeisiin sekä tehdään huomioita lääkkeiden soveltuvuudesta iäkkäille.

Tarkistuksesta annetaan kirjallinen yhteenveto, josta annettu neuvonta on helppo muistaa ja jonka voi tarvittaessa näyttää lääkärille.

Hinta 29 €
Kysy lisää p. 010 501 2000

Tiliasiakkuus

Sinulla on mahdollisuus tehdä tiliasiakassopimus Uuden Apteekin kanssa. Tiliasiakkuus kannattaa erityisesti silloin, kun et pääse itse asioimaan apteekissamme. Laskutamme kerran kuukaudessa paperi- tai e-laskulla tai suoramaksun kautta.

Kysy lisää p. 010 501 2000

Reseptien uusiminen

Lähetämme uudistamispyynnön resepteistäsi omalle terveysasemallesi. Reseptien uusimiseen kannattaa varata vähintään viikko aikaa.

Hinta

  • Kanta-asiakkaille maksuton
  • Norm. 5€/uusintakerta

Schengen todistus

Tarvitset Schengen-todistuksen, kun matkustat Schengen-alueen maissa ja sinulla on mukanasi reseptilääkkeitä, jotka luokitellaan huumaaviksi tai pääasiassa keskushermostoon vaikuttaviksi. Schengen-maita ovat Suomen lisäksi Ruotsi, Norja, Tanska, Islanti, Saksa, Belgia, Ranska, Alankomaat, Itävalta, Luxemburg, Espanja, Portugali, Italia, Kreikka, Viro, Latvia, Liettua, Puola, Tšekki, Slovakia, Unkari, Slovenia, Malta ja Sveitsi. Schengen-todistuksen saat siitä apteekista, josta lääke on sinulle toimitettu.

Hinta 15 €

Lääkejätteiden hävitys

Tuo vanhentuneet tai käyttämättä jääneet lääkkeesi hävitettäväksi apteekkiin. Lääkkeet ovat vaarallista jätettä, koska ne voivat olla vaaraksi sekä ihmisille että ympäristölle. Lääkejätteen palautus on maksutonta.

Tarkemmat lajitteluohjeet löydät tästä Apteekkariliiton ohjeesta.