Jyväskylän Uusi Apteekki

Tarkasta lääkkeiden saatavuus näppärästi verkosta tai kysy meiltä. Me autamme.

Kanta-asiakas- ja Uusi Iho -klubisopimuksen ehdot

Kanta-asiakkaana / Uusi Iho -klubilaisena hyväksyn, että Jyväskylän Uusi Apteekki pitää sopimuksessa ilmoittamistani tiedoista sekä lääkeostoistani rekisteriä, jonka tietoja ei ilman suostumustani luovuteta mihinkään muuhun tarkoitukseen tai kolmansille osapuolille. Apteekki voi käyttää antamiani tietoja ainoastaan minulle suunnattuun apteekin omaan tiedottamiseen, markkinointiin sekä lääkitykseni seurantaan.

Allekirjoittamalla tämän sopimuksen, annan apteekille oikeuden hakea ajan tasalla olevat Kela-korvaustietoni Kelan sähköisen kyselypalvelun kautta aina reseptilääkkeitäni noudettaessa. Apteekki säilyttää lääkitystäni koskevia tietoja 24 kuukauden ajalta ja perustietojani toistaiseksi. Apteekki sitoutuu poistamaan perustietoni, jos ilmoitan päättäväni kanta-asiakkuuteni tai jos en asioi apteekissa kokonaiseen kalenterivuoteen.

Jyväskylän Uusi Apteekki pidättää oikeuden mahdollisiin muutoksiin. Asiakkaan tietoja tullaan käyttämään tietosuojaselosteen mukaisesti. Tietosuojaseloste on nähtävillä apteekissa, nettisivuilla tai pyydettävissä sähköisesti sähköpostiosoitteesta jyvaskylan.uusi.apteekki@apteekit.net.

Tule rohkeasti käymään!
Me autamme.